Inżynieria Sanitarna - mgr || WILiŚ || Politechnika Gdańska

Forum studentów Inżynierii Środowiska, studiów magisterskich - uzupełniających na Politechnice Gdańskiej

#21 2009-12-11 12:14:59

ZelmerII

Administrator

Re: WAŻNE Pliki do pobrania SERWER

Zamieściłem wykłady z Budownictwa Wodnego... plik w RAR.
pozdrawiam

#22 2009-12-14 08:25:34

ZelmerII

Administrator

UWAGA
Zaraz będa Aktualizacje:
GEJODEZJA Cz_Cz.14 Ortofoto mapy
STATYSTYKA - Wykład 3 w 3 częściach będzie
KONSTRUKCJE BUD. Materiały z Ćwiczeń z 13.12.2009 dla tych co nie byli.
dalej.
W związku z tym, że sa problemy z ćwiczeniem 3 ze statystyki, to postaram się zrobić swoje i zamieścić na serwie, ale bez wykresów. Proszę (MONISIĘ) o napisanie jak zrobić wykresy.... bo trza oddac kobiecie na następnym zjeździe.
dalej,
CHEMIĄ Ćwiczenia.... prosze o obiecane materiały z ćwiczeń - to zamieszcze na serwie.. bo ja u niej nie jestem wstanie zrobić notatek.. no baba na mnie działa jak płachta na byka wrrrr...
====================
na razie tyle. Aktualizacje powiny być do godziny 12 dziisaj, więc wczesniej nie sprawdzajcie.
====================

CWICZENIA Z CHEMI ZAMIESZCZONE - Materiały TEORETYCZNE OD DZIEWCZYN. Czekam jeszcze na Zadania/ZEL

#23 2009-12-17 12:38:01

bananek12monika

Student

Wojtek, mam pytanie w ramach upewnienia sie ze mam wszystko z geodezji. 14 wyklad to "zlepek" tych czesciowych ktore dales wczesniej tak? Dzieki za odpowiedz.

#24 2009-12-17 12:50:51

ZelmerII

Administrator

Już tlumaczę:
Wyklady czyli to co dostalem od faceta i generalnie to co On wyświetlal. Ponumerowane tak jak ja od niego dostalem (w takiej kolejności)
Cz_2 A,B,C .. jest podzielony na 3 części bo na jednym pliku sie nie zmieścilo mi w skanie - to podzieliłem.
Cz_14 - to jest to co od niego dostałem na ostatnich zajęciach. Ja myślę, że nawt nie trzeba tego drukować... wystarczy przeczytać.
A nie wiem czy zlepek.. może coś facet dal mi i sie powtórzyło. Ja poprostu daje na serwa tak jak mi dają... numeruje tylko żeby łatwo bylo sie zorientować.
====================
Co do Chemi Ćwiczeń.... czy dacie rozwiązania tych ostatnich zadań ... bo ja nie pisalem PLEASE

#25 2009-12-17 12:52:13

polli1

Student

wrzucę dziś pod wieczór

#26 2009-12-18 10:44:22

ZelmerII

Administrator

UWAGA - Dot. GEJODEZJII
Facet chyba mi dal dwa razy to samo. Znaczy Cz_14- jaka ostatnio zamieściłem już wcześniej była.... więc się nie dziwcie.

#27 2010-01-06 07:45:35

ZelmerII

Administrator

UWAGA.
DODAŁEM jeszcze raz Automatykę, bo już sam nie wiem co było a co nie. Dałem jeszcze raz wszystko co miałem, tam coś się powtarza, bo facet dał mi chyba jeszcze raz to co mieliśmy. W każdym razie  zobaczcie.
Dodałem też wyniki z Gejodezji (one są w exelu) - wyniki też są na naszej poczcie.
A z Tej AUTOMATYKI to może ktoś napisze co będzie, bo ja się musiałem na ostatnim wykładzie urwać...

#28 2010-01-06 14:57:31

menasp

Starościna

Jest foto z przykładowymi zadaniami jakie Facet przez chwilę wyświetlił na ostatnich zajęciach. Foto wykonania naszego kolegi z roku Marka, jest na naszej ogólnej poczcie (is.mgr.pg@gmail.com).

#29 2010-06-10 07:09:41

ZelmerII

Administrator

UWAGA !!!
SERWER - został zmieniony nieco wygląd strony. Poniżej link do dokumentow udostępnionych.
UWAGA
Aktualizacja - Dodano Wodociągi, program Epanet wraz z instrukcją. W razie pytań odnośnie programu prosze pytać w odpowiednim dziale.
LINK:
http://cid-0d1ab16b61a1925c.office.live.com/   Prosze o info czy działa.

#30 2010-06-10 09:09:14

Kaśka J.

Student

Daje radę , znaczy działa.
OK/zel/

Bless

#31 2010-09-22 07:30:40

ZelmerII

Administrator

Info.
Po rozpoczęciu roku, na serwerze będa zrobione odpowiednie foldery.
Mam jeszcze propozycję, abyśmy stworzyki sobie pewnego rodzaju bibliotekę, gdzie będa normy, przepisy, opracowania, samouczki itp.
Więc jeżeli macie takowe, to piszcie do Mnie na PW. Jak by się tego uzbierało, to ja bym zrobił spis treści. Może jakies ciekawe proglamiki do obliczeń, kalkulatory, czyli wszystko to co wykorzystujemy w pracy zawodowej (Danonek - katalogów jogurtów nie potrzebujemy).
Ja mam masę norm... ale też całej masy nie mam.
Proponuje też dla ludzi troche bardziej poważniej podchodzących do szaleciarstwa zrobic na forum dział poświęcony oprogramowaniu inzynierskiemu (CAD, wereszczyński, instal soft, kalkulatory, wavin, dobory urządzeń, programy wentylacyjne). Ale oczywiście tylko jest to pewna propozycja. Z autopsji wiem, że łatwiej szukac roboty jak już się potrafi w miare operować programami + jakaś wiedza praktyczna i doświadczalna.
pozdrawiam.
W przypadku odzewu pozytywnego stworze osobne forum otwarte dla publiczności. Osobiście sam chętnie bym się dowiedzial o nowych możliwościach CADA a w szczególbności DRUKOWANIE W SKALI hehehe

#32 2010-09-22 08:16:57

bananek12monika

Student

ja w miare mozliwosci moge pomoc w cadzie czi innych programach ktore znam. Pozdrawiam

#33 2010-09-22 21:12:20

blo0p

Admin Techniczny

ok ;] powrzucam Ci na meila kilka rzeczy co do cada
a ogólnodostępny dział forum Branżowy - mile widziany ;]
pzdr.

#34 2010-09-23 05:44:19

mareks411

Student

Jeżeli ktoś by był zainteresowany gazownictwem to mam trochę materiałów np. wytyczne do projektowania sieci gazowych z PE dla Pomorskiej Spółki Gazownictwa.  Pomysł z tym działem uważam za trafiony.
Pozdrawiam

#35 2010-09-24 07:09:52

ZelmerII

Administrator

OK, utworzę nowy dział ogólny. Akurat będę sieć gazową musial przebudować ... a nigdy tego nie robiłem.

#36 2010-09-30 05:07:01

ZelmerII

Administrator

Aktualizacja....
Utworzony został folder na nowy semestr. W miarę postępu zajęć, będą dodawane materiały.

#37 2010-10-11 05:18:37

ZelmerII

Administrator

http://cid-0d1ab16b61a1925c.office.live … ments.aspx
Zobaczcie ten link.
Aktualizacja. Odnowa wody i gospodarka komunalna.
Utworzenie folderu dla branżystów... jest do pobrania zamówienie na wersję edukacyjna instal softu. www.instalsoft.pl (Kaszubie proszę)
Ogrzewnictwo będzie jutro

#38 2010-10-11 12:46:09

ZelmerII

Administrator

Odnowa Wody - Uzupełnienie

#39 2010-10-11 20:24:01

kaszub1

OUT-Siders

Bardzo dziękuję i pozdrawiam

#40 2010-10-12 06:46:50