Inżynieria Sanitarna - mgr || WILiŚ || Politechnika Gdańska

Forum studentów Inżynierii Środowiska, studiów magisterskich - uzupełniających na Politechnice Gdańskiej

#1 2009-12-16 22:06:09

menasp

Starościna

Sesja zimowa I semestr

Mam "karty okresowych osiągnięć" (czytaj:karty egzaminacyjne). Do odbioru na najbliższym zjeździe tj. 18 - 20.12

#2 2009-12-17 10:00:45

bananek12monika

Student

Re: Sesja zimowa I semestr

super, dziękujemy

#3 2009-12-17 12:42:54

ZelmerII

Administrator

Marzenka .. Ty to jesteś .... brak mi słów żeby wyrazić wdzięczność

#4 2010-01-10 21:01:59

ZelmerII

Administrator

TERAZ UWAGA !!!
Tutaj postaram się z naszą wspaniałą Starościnką pisać co się dzieje z naszymi INDEKSAMI
10 styczeń 2010-
Indeksy złożone w portierni, jutro Szczechowski (Gejodezja) ma dokonać wpisy i zostawić w portirni.
Następnie Marzenka postra się ustalić z Chemią, drogami i konstrukcjami... i będziemy je nosić. Spóźnialscy dbają o swoje indeksy sami, lub w między czasie donoszą do ogółu. tyle.

#5 2010-01-11 06:14:47

bananek12monika

Student

A ja proszę Olsztyniaków aby w przypadku zmiany nazwiska na studiach (gdy w starym indeksie maja inne niż w nowym politechnicznym) o taka informacje w mailu (z podaniem starego nazwiska i nowego). Pozdrawiam

#6 2010-01-11 16:02:41

menasp

Starościna

INFO W SPRAWIE GEODEZJI

Wpisy już są w indeksach. Kartonik z zawartością leży na portierni w Hydro i jest do odbioru.
Ale...
- 3 osoby które oddały indeksy, nie dostały wpisu, gdyż nie dostarczyły sprawozdania (nie wiem jakie to osoby, Pan Szczechowski nie mówił, bo nie pamiętał nazwisk);
- jeden indeks nie miał karty egzaminacyjnej, więc wpis jest tylko w indeksie (Przemysław Jaś-jeśli gdzieś ci się zapodziała albo zapomniałeś jej do indeksu włożyć, to musisz ją odnaleźć i w najbliższą sobotę w godz. 10.00-12.30 iść do Pana Sz. po wpis);
I pozytywne informacje:
-sprawdził kolokwia 9-ciu osób które pisały w sobotę poprawkę, najlepiej napisała Dagmara Kwiatkowska, najsłabiej Joanna Orpel, ale wszyscy zaliczyli i mógł im juz Pan Sz. wpisać te oceny o ile indeksy ich były w kartoniku. Jeśli ich tam nie było to mogą się zjawić te osoby po wpisy w sobotę w godz.10.00-12.30 w pokoju 111 lub w sali 308 - tam będzie miał zajęcia.
- sprawozdania które były w kartoniku, ocenione zostały pozytywnie

#7 2010-01-11 17:15:00

jasiu1812

Student

Wydaje mi sie ze karte wkladalem do indeksu bo nigdzie jej nie mam w domu. Mam prosbe moglabys sprawdzic jeszcze raz czy jej tam gdzies nie ma moze zapodziala sie w jakims innym indeksie....

#8 2010-01-11 17:41:24

bananek12monika

Student

dziekujemy

#9 2010-01-11 19:52:03

menasp

Starościna

Do jasia:
Nie dam rady sprawdzić czy Twoja karta jest gdzieś w innym indeksie, bo umówiłam się z Wojtkiem, że on odbierze jutro ten karton z portierni (bud.Hydro) i ew. jego można poprosic o to.
Ale gdyby była ta karta, nawet w czyimś innym indeksie, to na pewno facet by zauważył. Tak mi się wydaje.
Osoby które mi w sobotę dawały indeksy, to sprawdzałam czy są w nich karty, ale te co w niedzielę odebrałam z portierni jak i inne przekazane na zajęciach w niedzielę, to nie sprawdzałam, więc nie wiem.

#10 2010-01-11 19:59:08

joannaorpel

Student

Czuję się wyróżniona

#11 2010-01-12 06:59:40

ZelmerII

Administrator

OK, Dzisiaj postaram się zabrać Indexy do domu.
Będę je miał. Jeżeli ktoś będzie się chciał ze mną umówić na doniesienie lub coś to jedyna forma umówienia się ze mną to na jakimś peronie SKM: Gdynia: Sopot, Wrzeszcz i to do godziny 16-tej.
Czekam na dlasze info Marzenko, gdzie dalej indeksy zanieść. Oczywiście, mam nadzieję, że ktoś ewentualnie zaoferuje swoją pomoc ja nie zawszę mogę sie urwać z roboty żeby zanieśc indeksy.

#12 2010-01-13 07:37:22

menasp

Starościna

Byłam wczoraj na PG i zabrałam karton z indeksami. Także są u mnie jakby co. Zaniosłam do Stienssa projekt T.Baranowskiego i zapytałam na kiedy sprawdzi te projekty. Powiedział że do końca tygodnia. Nie wiem jak to wygląda u Kustry i ile osób mu juz przesłało projekty.

P.S. Sprawdziłam wszystkie indeksy i nigdzie nie było karty egzaminacyjnej Jasia. Może włożona jest w stary indeks UWM, które to przechowuje do czasu wpisów Mateusz. to ostatnia możliwa opcja, aby ją odnaleźć

#13 2010-01-14 16:20:35

menasp

Starościna

Wśród indeksów które są u mnie, część nie ma uregulowanych wpisów ze Statystyki, Geodezji oraz Budownictwa Wodnego.
Jako że ze Statystyki i Geodezji jest możliwość uzyskania wpisów w najbliższą sobotę, chciałabym wiedzieć czy wszystkie wymienione osoby będą tego dnia, aby odebrać indeksy. Oto one:
Brak wpisu ze Statystyki:
1. JAŚ przemysław
2. AURAST Jakub
3. GÓRSKI Przemysław
4. GRALAK Magda
5. OCHOCKI Grzegorz
6. OHIRKO Dorota
7. ORPEL Joanna
Brak wpisu z GEODEZJI:
1. GAŁECKI Rafał
2. PARZYCH Hubert
Powyższe indeksy prawdopodobnie będą w rękach Przemka Górskiego, lub na portierni w Hydro.
Po uzyskaniu wpisów indeksy oddać Przemkowi lub pozostawić na portierni (najlepiej w reklamówce i podpisać dla kogo, aby nic się nie zawieruszyło gdzie przypadkiem).

Do "kartonika" wogóle nie trafiło 14 indeksów. O ile w najbliższy weekend nie zostaną one dorzucone do pozostałych, to rozumiem, że posiadacze owych indeksów na własną rękę będą starać się uzyskać wpisy.

#14 2010-01-14 17:10:51

pgorski

Student

GÓRSKI Przemysław
OHIRKO Dorota
GRALAK Magda
beda na 100% 

#15 2010-01-14 18:07:59

jasiu1812

Student

Mnie nie bedzie

#16 2010-01-14 18:23:01

joannaorpel

Student

Orpel Joanna tez byc powinna

#17 2010-01-15 18:41:39

menasp

Starościna

9 indeksów leży już na portierni. Można jutro odebrać, uzyskać wpis i spowrotem odłożyć na portiernię.

#18 2010-01-16 14:48:34

menasp

Starościna

Na początku tygodnia napisałam e-maila do Pani Obarskiej z Chemii i odpisała mi wczoraj że dziś (tzn.16.01.) będzie na uczelni miała zajęcia i żeby jej indeksy dostarczyc na godz.13.00. Pomimo mojej choroby wraz z pomocą męża zawlekłam się na PG i przekazałam Pani Obarskiej karton z indeksami łącznie z tymi które już były na portierni. Powiedziała że nie wcześniej jak we wtorek zacznie wpisywać oceny, a może jej się nawet wydłużyć do piątku. Mówiła też, że poźniej jej nie będzie. Ale nie określiła się kiedy będzie to "później". W każdym razie zostawiłam jej kartonik, a w tygodniu będę dzwonić i się dowiadywać.

#19 2010-01-17 10:13:28

Kaśka J.

Student

Dzięki wielkie Marzena, za to co robisz

Bless

#20 2010-01-18 12:42:24

ynelsylwia

Student

Marzenko złota kobieto dziękujemy Ci bardzo

Ostatnio edytowany przez ynelsylwia (2010-01-18 12:44:21)

Stopka forum

RSS