Forum studentów Inżynierii Środowiska, studiów magisterskich - uzupełniających na Politechnice Gdańskiej
Student
Mam do Was pytanko czy ktoś nie orientuje sie jak wygląda nasz plan /chodzi mi o kolejność zajęć/ po połączeniu grup i zamianach kolejniści zajęć konstrukcje/automatyka/chemia ? Dzięki
Pozdrawiam
Olek
Student
OlekH napisał:
Mam do Was pytanko czy ktoś nie orientuje sie jak wygląda nasz plan /chodzi mi o kolejność zajęć/ po połączeniu grup i zamianach kolejniści zajęć konstrukcje/automatyka/chemia ? Dzięki
Pozdrawiam
Olek
17.10.2009 - 8.00-11.00- Statystyka ć wszyscy
11.00-14.00- podstawy budownictwa wodnego ć wszyscy
reszta bez zmian
18.10.2009- Chemia środowiska przesunięta na 8.30
16.00-18.00 konstrukcje betonowe ć wszyscy tzn. ci którzy nie są zwolnieni
18.00 - 20.00 automatyka ć wszyscy tzn. ci którzy nie są zwolnieni
25.10.2009- 14.00-16.00 - konstrukcje betonowe ć wszyscy tzn. ci co nie są zwolnieni
16.00 - 18.00 - automatyka ć wszYscy tzn. ci co nie są zwolnieni
POZOSTAŁE DNI INNYM RAZEM BO NIE WIEM CZY COŚ NIE ULEGNIE ZMIANIE
ZelmerIIAdministrator
Pozdrawiam
Polili napisała
17.10.2009 - 8.00-11.00- Statystyka ć wszyscy
11.00-14.00- podstawy budownictwa wodnego ć wszyscy
reszta bez zmian
MOŻE NIE WYPISUJCIE BZDUR !!!!!!!!!!!!
Rano jest BUDOWNICTWO !!! Szlak mnie trafił , zrywałem się rano !!!
Poproszę, aby to STAROŚCINA ROKU ustalała przesunięcia zajęć !!!!
Nie wszyscy mają luz w weekend.... jest parę osob którzy mają obowiązki i rodziny. Szlak mnie trafił i tyle w temacie.
Student
sorry, ale każdy ma prawo do błędu. takie info otrzymałam więc tak podałam.
Student
Z tego co ja wiem to Starościna jeszcze ustala plan na 24-25.10. Pozdrawiam, Monika
ZelmerIIAdministrator
No tyo mamy czwartek.... może uda się do soboty ustalić ....
Starościna
Planowanie przestrzenne nie zostanie zamienione z soboty na niedzielę, gdyż Pani Dominika z planowania ma juz w niedzielę zajęcia w tych samych godzinach.
W godz.12.00-14.00 ćwiczenia z konstrukcji betonowych (cały rok)
W godz. 14.00-18.00 mam nadzieję że Pan Szudek zgodzi się na połączenie dwóch grup i z całym rokiem poprowadzi ćwiczenia. Pewności nie ma
Dzwoniłam od wtorku codziennie do niego na Katadrę, nie odbierał (szkoda że nie udstępnia nr tel. kom.-byłoby łatwiej) nagrałam sie nawet na automat.sekretarkę,wysłałam e-mail.
Dziś się dowiedziałam że jest w terenie, jutro mam nadzieję że się z nim w końcu uda skontaktować, ale muszę rano go łapać bo póżniej ma zajęcia.
ZelmerIIAdministrator
cofam sobotę... dzieki za info.
Starościnko, trzeba pomyślec o jakieś wazelinie w dziekanacie. Może by się tak zlozyć po 1 zeta od wszystkich i jakiś ładny kwiadek.. albo czekoladki zanieść Paniom Powinno być łatwiej przy załatwianiu spraw w dziekanacie hehehe - zawsze działało
Starościna
To zależy co się chce w dziekanacie załatwić bądź dowiedzieć. Bo info o wykładowcach i ich nr telefonach itp. to niestety nie u nich. Od tego są poszczególne Katedry z których wywodzą się prowadzący.
Info z ostatniej chwili. Pan Szudek odpisał mi na e-maila i zgodził się na ćwiczenia z całym rokiem w godz. 14.00 - 18.00.
Ci co mają ćwiczenia z konstrukcji to przychodzą, a ci co są zwolnieni to mają przerwę w godz.12.00-14.00 (na obiadek w sam raz:)
STAROŚCINKO, oprócz info tutaj.. dodaj informacje w odpowiedznich działach przedmiotów / zel
OK! ZEL - PATRZ FORUM "PODSTAWY BUDOWNICTWA WODNEGO"
Student
ćwiczeń oczywiście bo wykład w niedzielę jest.