Inżynieria Sanitarna - mgr || WILiŚ || Politechnika Gdańska

Forum studentów Inżynierii Środowiska, studiów magisterskich - uzupełniających na Politechnice Gdańskiej

#41 2010-02-18 20:23:17

MarnaJola

Student

Re: Sesja zimowa I semestr

juz za tydz???????????????????????????

#42 2010-02-19 06:14:15

bananek12monika

Student

no raczej tak. Ale nie zdziwiłabym się gdyby dziś pokazał się plan ze zjadem juz na jutro Już nie denerwuje tylko śmieszy mnie to podejście do studenta na PG. Pozdrawiam

#43 2010-02-19 07:35:20

menasp

Starościna

Po ustaleniach z Łukaszem P. zaniosłam wczoraj część indeksów (nie mających wpisu z Dróg) na portiernię do Gmachu.
Dziś dzwoniłam do babki z Sekretariatu Katedry Drogowej i miała je stamtąd odebrać a następnie zanieść Alenowiczowi do pokoju. Proszę aby ktoś w godz.14.00-15.00 zadzwonił do niego aby się upewnić czy je faktycznie ma oraz, aby po wpisach odniósł indeksy spowrotem na portiernię w GG.

Na koniec dobrze by było, aby ktoś je stamtąd zabral.

#44 2010-02-19 08:08:31

krzysztof

Student

Saszulek napisał:

A ja mam pytanie. Czy ktoś byłby w stanie w piątek dostarczyć indeksy (te które nie mają wpisów z dróg i ulic) do pana Alenowicza (z dróg i ulic) albo ewentualnie do sekretariatu w GG.

Wiadomość nt wpisów z dróg i ulic na mailu.

Plisss

Chciałem zanieśc indeksy do wpisu, ale godzina 14-15 to dla mnie zdecydowanie za wcześnie, a urlopu nie bede brał.
Trza będzie go szukać innego dnia.

#45 2010-02-23 07:17:37

menasp

Starościna

Indeksy z wpisami z Dróg i ulic są do odebrania w Sekretariacie Katedry Drogowej w Gmachu Głównym. Dziś na PG był Łukasz P. ale na portierni tych indeksów nie było, a do Sekretariatu już nie miał czasu podejść.
Proszę więc kogoś aby je odebrał stamtąd. Sekretariat jest czynny w godz. 8.00-15.00, tel. 058/347-13-47

#46 2010-02-23 15:15:47

lukasP

Student

W dniu dzisiejszym odebralem nastepujace indeksy z kompletnymi wpisami, które posiadam przy sobie i przekaże je wszystkim w weekend.
Joanna Stawna, Anna Żukowska, Monika Romanowska, Igor Zasadziński, Hubert Parzych, Paweł Krezymon, Ewa Garwolińska, Darek Janicki, Ewelinka Cywnska, T.Ł Baranowski, Małgosia Duda, L.B. Łośko, Sylwia Pouch, Maciej Szopiński.

#47 2010-02-24 07:43:51

marysia

Student

odebrałam indeksy z sekretariatu katedry drogowej i zaniosłam do portierni Hydro.

#48 2010-02-24 08:06:21

wkr7

Student

Jestes cudowna, jedyna i niepowtarzalna!!! Co bysmy bez Ciebie zrobili?!?!?!?

Stopka forum

RSS