Forum studentów Inżynierii Środowiska, studiów magisterskich - uzupełniających na Politechnice Gdańskiej
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Admin Techniczny
Witam!
Dowiedziałem się dziś (17.04.2010), że nasze hasło na poczcie jest nieaktualne.
Ktoś zmienił je, nie informując o tym społeczności na forum. To ogólnodostępna poczta i taka ma pozostać.
Proszę teraz delikwenta o podanie w TYM topiku nowego hasła bądź przywrócenie starego i również poinformowanie o tym.
Dopóki sprawa nie zostanie załatwiona - forum będzie zablokowane
Czekamy...
Student
W związku z tym, iż nie mamy dostępu do maila, proponuję poinformowanie prowadzących żeby z nami sie nie kontaktowali na tą zablokowaną pocztę. Myślę, że najlepiej będzie jeśli zrobi to starościna i zaproponuje (jeśli nie będzie miałą nic przeciwko) swojego prywatnego maila, bądź mojego, z jednoczesną prośbą o ponowne przesłanie wszelkich wiadomości jakie od poniedziałku nam wysyłali. JEDNAK NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM JEST PRZYWRÓCENIE NASZEGO OGÓLNEGO MAILA- JEŚLI OSOBA, KTÓRA ZMIENIŁA HASŁO NIE CHCE SIĘ UJAWNIĆ, NIECH ZMIENI HASŁO NA ZNANE NAM WSZYSTKIM I NIE INFORMUJE O TYM NA FORUM. Sprawdzam maila na bieżąco i poinformuję, jeśli tylko uda mi się zalogować.
Nie komplikujmy sobie życia nawzajem- wszyscy mamy przecież jeden cel- skończyć te studia. Mail jest najlepszą z form przekazywania sobie materiałów, których ja osobiście nikomu nie żałuję jeśli tylko je posiadam od poprzednich roczników.
Jeszcze raz zatem prosze o przywrócenie hasła do maila.
Pozdrawiam
Admin Techniczny
Niestety jest problem. Ktoś kto zmienił nam hasło jest sprytny. Gratulujemy. Został zmieniony adres alternatywny oraz pytanie bezpieczenstwa. Nie wiem jak odzyskać hasło.
Jak ktoś się na tym zna proszę o kontakt prywatną wiadomością.
Z góry dzięki.
Administrator
A ja powiem wprost..... jak sie przyzna to dostanie tylko lekki oklep, a jak nie a się nie daj Bóg dowiem.... to taką jazdę zrobię, że zobaczycie jaki potrafie byc miły...
Prześlijcie mi na e-MAILA CO MACIE.. wgram na serwer. Jak widać i jak to wielokrotnie podkreśleam.. demokracja + studenci = KUPA GNOJU
Student
z tego semestru mam tylko optymalizacje. Gorzej z materiałami dla reszty z wentylacji itp.
Jeśli nie masz Wojtek tych wykładów z optymalizacji daj znać- wyślę.
Pozdrawiam
Administrator
Marzenka mi cos przesłała.... ale nie mogłem otwiorzyć. Postaraj się mi też przesłac, to dzisiaj na serwa wrzucę...
najgorsze jest to , że ta sama menda ma dostęp do serwa i będzie sobie materiały ściągała...
==========================
ACHA, Marzenak, pisz do Wykładowców, żeby przesyłali materiały do Ciebie i do mnie...
Żeby potem kolejnych jaj nie było.
Starościna
Prowadzących już powiadomiłam, więc jakby coś mieli dla nas to prześlą. Póki co Kristowski (jak do niego dzwoniłam) powiedział że nam nie prześle, bo po co mamy się tego wszystkiego uczyć, skoro to co będzie na kole to on podawał. Pozostałe materiały (Optymalizacja, Technologia i org.robót, Went.i klim.) które znajdowały się na naszej już niedziałającej poczce mam ściągnięte i przesłałam Wojtkowi.
Administrator
Odebrałem.. sporo tego.. ale dzisiaj będzie heheh żeby nie było opóźnienia....
Admin Techniczny
Forum odblokowane.
1. Starej skrzynki nie udało się odzyskać. Przepadła.
2. Jedyny mail kontaktowy student-prowadzący będzie miała Marzena jako nasza starościna.
3. Wszelkie materiały będzie przesyłać na forum, lub na serwer ZelmeraII
Chciałbym dodać, że jestem wielce nie pocieszony zaistniałą sytuacją.
Tyle w temacie, zamykam.
Wątek Zamknięty
Strony: 1