Forum studentów Inżynierii Środowiska, studiów magisterskich - uzupełniających na Politechnice Gdańskiej
Administrator
Materiały z Ogrzewnictwa Projekt - zamieszczę jak wrócedo pracy z chorobowego. Na razie i tak tematów nie ma i nie wiadomo, czy w tym tygodniu rześle babka.
Administrator
Instalacje wewnętrzne Uzupełnienia - Dodano folder z tmartami
Administrator
Instalacje wewnętzne.. Marek coś podeslał to wrzuciłem na serwa.
Administrator
Dzisiaj. Dodano do Ogrzewnictwo_II Ćwicz.Projektowe _ 1;2;3;4;5;6;
Możecie sobie ściągnąć
Administrator
Aktualizacja. Utworzyłem Folder z TECHNIKI SANITARNEJ _ zamieszczone materiały od Dr Orłowskiego
Administrator
AKTUALIZACJA,
Dodano do Ogrzewnictwo_II folder Projekt ogrzewnictwo_II wraz z materiałami. Schematy w Cadzie (2004), prezentacje i Tematy, to co było na zajęciach.
Administrator
Aktualizacja:
kategoria uzupełnienie wodociągi ćwiczenie projektowe.
Nowy Folder Wodociągi_uzup
Administrator
Aktualizacja
OGRZEWNICWO _ II , dodany Folder Ogrzew_II_Projekt - i tam sa materiałay ... Przepraszam, ale zapomniałem wczesniej.
Administrator
Aktualizacja:
1) KANALIZACJA - TEMATY Centralne na Kanlizację w aktualizacji na SERWERZE ( Folder Kanalizacja_II - tematy centralne w Wordzie)
2) TECHNIKA SANITARNA - Aktualizacja tematów na egz. Serwer Folder TECHNIKA SANITARNA (plik Worda - tematy centralne)
Administrator
UWAGA
DODANO w Sem III FOLDER - DYPLOM !!!
A w nim informacje i materiały od prowadzącego - Poradnik Inwestora ; folder Normy .. z normami
Administrator
DODANO PYTANIA NA EGZAMIN DYPLOMOWY !!!!
Administrator
NIESPODZIANKA........ Proszę w dziale Bloki Dyplomowe - napisać Wasze opinie na temat niespodzianki. Liczę przynajmiej na flaszkę